Tester och skaltrender för iPhone 6

Rykten om att de nya iPhone 6 och iPhone 6 Plus-telefonerna böjer sig har de senaste dagarna uppmärksammats i olika medier. De nya modellerna är större än sina föregångare och samtidigt tunnare än någonsin, vilket också gör dem känsligare för yttre påverkan. För att skydda din nya iPhone kan du köpa ett skal till den.

Skal är ett enkelt sätt att försäkra din nya telefon om du är rädd att den ska böja sig i fickan. Det förhindrar också att din telefon går sönder om du tappar den. Utöver skyddet som skalet erbjuder kan det också vara ett sätt att visa upp sin stil och personlighet. På marknaden finns i dagsläget ett flertal olika varianter tillverkade speciellt för iPhone 6 och iPhone 6 Plus. Några skal är vattentäta, andra skal är hårda och så finns det extra tåliga skal. Det finns även flera olika modeller av fodral i bland annat läder och i plånboksform.

Ett av de populäraste skalen till nya iPhone 6 är det genomskinliga TPU-skalet. Det har en slimmad design och transparent yta som gör att telefonens ursprungliga utseende bevaras. Skalet är anpassat till telefonens exakta form och ger samtidigt ett bekvämt grepp. Skyddet absorberar stötar som skyddar telefonen om du tappar den.

För den aktiva finns särskilda skyddsfodral som erbjuder extra stötdämpning med så kallade air cushion technology-hörn. Denna typ av skal är tunnare än många andra på marknaden, men ger ett bra skydd mot exempelvis fall och repor. För extra skydd kan du använda ett kompletterande skärmskydd.

Den som vill kombinerade stil med funktionalitet kan köpa ett specialdesignat baksidesskal för de nya iPhone 6-modellerna. Ett baksideskal skyddar telefonen mot repor. För att skydda framsidan kan ett skärmskydd köpas till, vilket ger ett komplett skydd för hela telefonen med designen i fokus. Baksideskalen tillverkas vanligen i hårdplast och kan ha alla möjliga färger och motiv.

Sajten iPhoneGuiden.se kommer under de närmaste veckorna att testa funktionerna hos ett flertal nya skal till iPhone 6. Orkar du inte vänta, kan du redan nu på TheMobileStore.se utforska utbudet samt läsa kundernas recensioner av iPhone 6-skalen.

Uppdatareat: Läs iPhoneGuiden.se första test här.