De åtta viktigaste accessoarerna för vintern

2014 är här och nu börjar nya vårkollektioner poppa upp i affärerna som blåsippor i smältande snö. Men om du tittar ut genom fönstret så kan du antagligen se att det är en hel del vinter kvar innan vi kan packa ihop vintergarderoben. Därför är det kul att man fortfarande kan få lite roliga tips för hur man håller sig het i kylan med snygga accessoarer! Det är ju trots allt svårt att få sin stil att sträcka sig längre än valet av vinterjacka, när man mest måste klä sig för att behålla värmen.

Siten chic.se har satt ihop en lista med snygga accessoarer som drar ögonen till sig – komplett med pris och i vilken affär du kan köpa dem. Listan består av två handväskor, ett par mönstrade handskar, en cool hatt, ett par skor, en härlig varm mössa, en snygg halsduk och en fluffig pälskrage.

Se hela listan här: Shoppingtips: Vinterns 8 viktigaste accessoarer

Även om de här sakerna inte är i din egen personliga stil så tror jag att man kan lära sig och inspireras av den här listan. Huvudsaken är att man tar någon accessoar som har ett tydligt mönster, snygga detaljer eller iögonfallande färg som ger uttryck för din personlighet. När man har begränsade valmöjligheter får man helt enkelt göra så mycket man kan med de saker som lätt kan bytas ut. Om man vill inspireras av lite mer vågad klädsel för att pigga upp vintern så spana in SweFox.se.

Hoppas detta kan inspirera era outfits under resten av vintern!